utorak, 26. srpnja 2016.

TE KRUMPIROVE ZLATICE (komentar prebrisan u GLAS ISTRE)

(M. MIJOŠEK)
 > Fotogalerija

Hrelja: IDS-ovi plakati nalikuju na reklame za prezervative

Objavljeno: 26.07.2016 | 14:24Zadnja izmjena: 26.07.2016 | 14:277 komentara

"Bilo mi je iznimno drago dočekati i pozdraviti Zorana Milanovića na Žminjštini, u mom rodnom kraju", kaže Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, koji se sa šefom oporbe i Narodne koalicije sastao u utorak u Žminju. "Nismo razgovarali o koaliciji i izbornim programima, to smo raspravili i dogovorili na sastancima u Zagrebu, ovo je bio neformalan susret, Milanović je posjetio dva privredna subjekta, te je kasnije imao stranačke obaveze u Istri," napominje Hrelja.
Predsjednik HSU Hrelja tvrdi da izborne pripreme u cijeloj osmoj izbornoj jedinici, te u Istarskoj županiji, dobro napreduju. "Sve je po planu, pripremamo izborni nastup. Nismo još odgovorili na IDS-ove jumbo plakate "Ča je sigurno je sigurno" koji pomalo nalikuju na reklame za prezervative, i stavili svoje plakate", kaže Silvano Hrelja. (D. G.)

*******************************************************************************

Ah, ti paraziti, birokrati – pozeri veliki- svih boja -te naše male  Istrie.
Te krumpirove zlatice, što svaki njegov godišnji urod od 417 milijuna kuna do temelja ogložu, ne ostavljajući ni njihovo sjeme za ljetinu drugu.
Ah,te guzonje što vide puta od Zagreba, Brixellesa, do  Pentagona, puneći formulare o svim razaranjima domaćeg kampanjola, maloga grajanja bez dela i lačnog,  bez šperance za  svoju starost, i malenu svoju dicu,. Na duntrinji i vojačkoj levi, na ideološkoj mrzoljubi, da im se još otme  dječiju igru

Bog vaš, neka vas podari  sudbinom istom, koju prosipjete ovom lijepom našom Istriom.
www.severinomajkus.com

Nema komentara:

Objavi komentar