srijeda, 6. veljače 2019.

PRI TOM NAKARADNOM ISČAŠENJU LJUDSKE PRIRODE, OPTUŽUJE LI NETKO DRUŠTVENI ZVJERINJAK, KOJI JE NAVEČI UZROČNIK TOGA !?

STAVIČAN ZLOČIN

MUČKI UBILI SEDMOGODIŠNJEG DJEČAČIĆA JER NIJE ZNAO CITIRATI STIHOVE IZ BIBLIJE Prvo su ga tukli, a onda ga živog zakopali u 'lijes od snijega'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 05.02.2019. u 10:30


Timothy Hauschultz i Tina McKeever-Hauschultz optuženi za ubojstvo sedmogodišnjeg dječaka
Youtube screenshot




Gotovo godinu dana kasnije, policija je podnijela tužbu zbog smrti sedmogodišnjeg dječačića u Wisconsinu, koji je živ zakopan u snijegu. To mu je bila kazna jer nije znao recitirati 13 stihova iz Biblije.
Smrt Ethana Hauschultza dovela je do uhićenja tri osobe, među kojima su jedan tinejdžer i Ethanovi skrbnici Timothy Hauschultz i Tina McKeever-Hauschultz. Uhićeni tinejdžer je 15-godišnji sin Timothyja Hauschultza, javlja Independent.
'Timothy je Ethanu za kaznu naredio da nosi težak drveni trupac, težak otprilike kao dvije trećine tjelesne težine Ethana, a sve je promatrao Timothyjev 15-godišnji sin', priopćila je policija i dodala da je sve trajalo oko sat, sat i pol vremena. U tom je vremenu 15-godišnjak tukao, udarao i gurao Ethana. Više puta ga je gurnuo na tlo i na prsa mu stavio teško drvo.
'Stajao je na njemu dok je Ethan ležao licem u lokvi. Naposljetku ga je potpuno zakopao u snijeg. Timothy i Tina su ga kasnije odvezli u bolnicu, no tamo su ga liječnici mogli tek proglasiti mrtvim.'
Timothy Hauschultz je optužen za ubojstvo i još pet drugih prekršaja. Njegova je supruga optužena zbog toga što nije spriječila zlostavljanje dječaka te za namjerno sudjelovanje u tome.
15-godišnjak je pak optužen za ubojstvo i još šest prekršaja.
Tinejdžer je navodno policiji rekao da nije učinio ništa što bi Ethanu moglo uzrokovati tjelesne ozljede, no kasnije je rekao i da ga je udario oko sto puta. Priznao je i da je dječaka zakopao 'u njegov vlastiti maleni snježni lijes'.

Nema komentara:

Objavi komentar