ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

kAKO HRVATSKI POLITIČARI LAJU JEDAN PROTIV DUGOGA

ŠEF HSS-A

BELJAK ZA KRAJ NAPAO JANDROKOVIĆA 'On je najgori predsjednik Sabora dosad. Laže čim zine, ima komplekse i prodaje maglu'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 18.05.2020. u 16:35
Zagreb, 300420.
Markov trg.
Sabor.
Konferencija za medije Kluba zastupnika HSS-a o temi ocekivana nestasica hrane.
Na fotografiji: Kreso Beljak i Vlaho Orepic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Krešo Beljak

Krešo Beljak, predsjednik HSS-a, za N1 je komentirao raspuštanje Sabora. Kazao je da je ovo možda najgori saziv te da je predsjednik Sabora sigurno najgori dosad.
Jandroković laže čim zine, bio je potrčko Ive SanaderaJadranke KosorKaramarka pa sada Plenkovića. Ima komplekse i prodaje maglu.
Trudi se ostaviti dojam finog i uglađenog, a sve je suprotno - komentirao je oštro Beljak.
Na pitanje je li Davor Bernardić pretjerao, Beljak je kazao da se stalno pita za njih, ali da se ne vidi što rade Bernardiću i njemu i koliko to traje.
Ne zna tko je iz oporbe bio za raspuštanje Sabora.
- Nisam gledao, nije niti bitno. Ljudima je dosta HDZ-a. Žurili su na izbore jer bi u 9. mjesecu bili hametice pogaženi, ali bit će i ovako - kazao je.
O epidemiološkim uvjetima i mjerama rekao je da su samo naglo stali.
- Do jučer je policija tjerala ljude, a jučer, evo u Samoboru, kao da bolesti nikad nije bilo, sve prepuno ljudi, preko noći se pustio život i pitanje je kakve će biti posljedice. Činjenica je još uvijek da imamo i najmanje testiranih - kazao je Beljak.
Tvrdi da će Restart koalicija napraviti sve što obeća i nada se većem broju mandata nego što imaju sada.
- Nadam se boljem. Treba vidjeti i preferencijalne glasove, vidjet ćemo koliko ću dobiti ja, a koliko Gordan Jandroković. Prvo ćemo donijeti Zakon o podrijetlu imovine, a administrativni preustroj će biti također među prvim ciljevima - kazao je.
Tvrdi da će ići preko 70 mandata.
- Čekamo kao zapete puške, i ovaj će put trebati čistiti poslije HDZ-a, al ovaj put to će biti pravi restart cijelog sustava - kazao je Beljak za N1

Nema komentara:

Objavi komentar