ponedjeljak, 7. ožujka 2016.

FAŠIZAM MARŠIRA NA VELIKA VRATA U MALU HRVATSKU

OLIVERU FRLJIĆU I NJEGOVOJ DJEVOJCI PROVALJENO U STANOVE 'To nije slučajnost, u posljednje vrijeme konstantno dobivam prijetnje'

  • Tomislav Krišto/CROPIX
Objavljeno: prije 11 h i 28 min
Intendantu riječkog HNK Ivana pl. Zajca Oliveru Frljiću nepoznati počinitelji provalili su u stan u Zagrebu, a ista se provala nekoliko dana ranije dogodila i njegovoj djevojci, također u Zagrebu. Frljić nam je rekao da mu se te dvije provale, u kontekstu učestalih prijetnji koje u posljednje vrijeme dobiva, nimalo ne čine kao slučajnost.
- Očito je da se radi o zastrašivanju. Da imam para, sigurno ih ne bih držao u stanu. Osim toga, pronašao sam 30 eura koji su ostali iza njih, što je dosta sumnjivo, ako se radilo o pljački - rekao nam je Frljić u telefonskom razgovoru.
U stan je došao u nedjelju u večernjim satima i zatekao je, kako kaže, sve razbacano, a njegovoj djevojci, kojoj je stan također bio razbacan, ukradeno je po njegovim riječima nešto zlata. Ističe da u njegovom stanu nitko nije bio od srijede, tako da ne zna kada se provala dogodila. Njegova je djevojka, pak, provaljen stan zatekla u petak.
- Sve je prijavljeno policiji, sada su tu bili forenzičari - kazao nam je Oliver Frljić.
         ********************************************************************
Nakon što je podpredsjednik vlade Karamarko i glavni policacajac zemlje nagovijestio eliminaciju ostataka komunizma, hoće li taj iscrpljeni narod, vlastitim snagama ili pod okriljem EU,moći da obrani svoju dostojanstvenu opstojnost, pitanje je ne samo njegovih internih snaga, već i današnje Europe, kao i antifašističkog globalnog jedinstva uzdrmanog jednom od največih društvnih kriza suvremene povijesti.
Severino-SUMANUTA VREMANA    

Nema komentara:

Objavi komentar