nedjelja, 20. ožujka 2016.

KLASI ČOVJEK- MA KAKVA ZVJER ( 2 )

SJEME ZLA U KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI

CEPIDLAKE: SELO STRAVE I UŽASA 'Milan je godinama silovao bakicu (72), a drugi susjed vezao je ženu lancima u svinjcu i tjerao je da jede kukuruz'

  • Mala i trošna kućica silovane starice gleda na Milanovu kuću u kojoj su se odvijala zlodjela
    Nikola Wolf/Podravski list
Objavljeno: prije 35 min
Mještani Cepidlaka, pitoresnog brdskog sela u općini Sveti Ivan Žabno kod Križevaca, strahuju od svojih starijih susjeda iz predjela kojeg su prozvali 'Kineksa četvrt'
Mještani Cepidlaka, pitoresknoga brdskog mjestašca u općini Sveti Ivan Žabno nedaleko od Križevaca, iskoristili su toplo sunčano poslijepodne ovoga petka i izašli u polja i voćnjake kako bi obavili prve proljetne radove.
Sa svih se strana mogao čuti zvuk traktora, ptice su cvrkutale, mačke i psi jurili cestom, a iz jednog dvorišta u samom središtu mjesta razigrana djeca galamila su i natjeravala loptu. Rekli bismo, sasvim uobičajen dan na selu. I bio je, sve dok se Cepidlakom nije proširila vijest da "neka" novinarska ekipa istražuje priču o njihovu sumještaninu Milanu Komljenoviću (58), nedavno osuđenom za dugogodišnje silovanje svoje 25 godina starije susjede D. H.
Milan Komljenović, već dulje vrijeme razvedeni otac troje djece i umirovljeni sudionik Domovinskog rata, morat će odležati 18 mjeseci u zatvoru jer je od 2002. do 2007. godine više puta silio svoju prvu susjedu na spolni odnos. Suđenje je trajalo devet godina, a osuđujuću presudu Županijskoga suda u Varaždinu tek iz četvrtog pokušaja potvrdio je Vrhovni sud. Prije toga je čak tri puta poništvao oslobađajuće presude s koprivničkog suda i naloga nova suđenja.

Nema komentara:

Objavi komentar