utorak, 15. ožujka 2016.

PEDESET DANA VLADAVINE


VIDEO: TKO JE TOMO MEDVED Novi ministar junak je Ledererova filma, upravo je on zvao generala JNA Rašetu da po ranjenog snimatelja pošalje helikopter

Objavljeno: prije 2 h i 10 min
Novi ministar branitelja Tomislav Medved je više od pet godina bio sudionik Domovinskog rata, o čemu svjedoče i podaci iz Registra o njegovom broju dana u borbenom sektoru – ukupno 2055, od toga više od 1700 u MORH-u. U studenom 1990. godine dragovoljno se javio u postrojbu Jedinice za posebne namjene MUP-a Rakitje, a godinu kasnije postavljen je na dužnost zapovjednika voda u 2. bojni 1. gardijske brigade, a uskoro je postao i zapovjednik satnije.
       *****************************************************************
Pedeset dana vladavine da bi se ispekao ministar Branitelja!
Šume ispisanog papira, desetine svakodnevnih zasjedanja; od barakne vlade  do šatorskih plinskih bombi. Od pompoznih marševa do bankovnog razbojstva.
Pedeset dana vladavine pod Petrovom egidom : " Nema te reforme koja se ne može provesti u petnaest dana", a da još nije počinjen  ni jedan mišiji ugriz, osim ako se računa šezsedesetak odabranih "stručnih" uzvanika desnicE na srcu, da oglođu raskošnu večeru sa Njegovim Veličanstvom, koji je ovuda protutnjao ubijajući dosadu rutama Balkana.
Pedeset dana vladavine, bez i jedne izorane brazde , korovom obrasle slavonske prostrane ravni, kontaminirane šume, zapostavljene meljoracije riječnih tokova.
Pedeset dana vladavine da se izbroji kučni trezor- što bljesne pod suncem ogoljelog gospodarstva, i protrži bud' zašto, u tridesetak milijardi papirnatog kusura, koji zna da tanscendentira za nekoliko sati u pepeo svjetske plemenite Burze.
O vraže, zar je i to moguće?!  
www.severinomajkus.com   

Nema komentara:

Objavi komentar