petak, 25. ožujka 2016.

NEKOJI PROGLEDAJU U ZAKAŠNJENJENJU - VEĆINA NIKADA

ŠEF STATUTARNE KOMISIJE

JEDAN OD OSNIVAČA SDP-A IZGUBIO ŽIVCE I DAO OSTAVKU 'Ovo više nije stranka koju smo gradili s Račanom... dijelimo se na naše i vaše, nemam volje'

  • EPH
Objavljeno: prije 48 min
Vladimiru Šepčiću, članu SDP-a još od 1990., toliko je prekipjelo zbog loših odnosa unutar stranke da je u pismu Josipu Leki podnio ostavku na mjesto predsjednika Statutarne komisije i člana Središnje izborne komisije SDP-a, a Jutarnjem otkriva kako postoji velika mogućnost da uskoro napusti i stranku koju je osnivao.
- Prisutan sam na političkoj sceni od 90-ih i uvijek sam pazio i savjetovao druge da se ne priklanjaju ljudima nego da razmišljaju o stranci. Ljudi su prolazni, treba razvijati i njegovati socijaldemokraciju, stranku, vrijednosti SDP-a koje su oduvijek bile bazirane na poštenju. Na žalost, ovo danas više nije SDP kakvog smo gradili s Ivicom Račanom, ispričao je Šepčić.
- Nastali odnosi unutar organizacija, organa i tijela SDP-a, podjela na naše i vaše, Zoranove i druge, dovodi do podjela u SDP-u. Dijeljenje razara, umanjuje stranku, njeno djelovanje i utjecaj u društvu, stoji u pismu koje je Šepčić poslao Leki. Šepčić je još 2010. bio podnio ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije SDP-a Rijeka, i to nakon što nije prošao niti jedan kandidat predložen za godišnju nagradugradskog vijeća. Tada je rekao kako se stranka napunila klijentelistima, ali kako gorima od njih smatra ulizice koje se “vezuju uz jednog čovjeka i ne razmišljaju svojom glavom”.
   ***********************************************************************************
SDP, kao zločinačka organizacija od njenog samog osnutka Druge internacionale, podlo se ušuljala u najbližeg partnera krupnog kapitala, i u svrhu njegovog perpetum mobile, vučenjem već drugo stoljeće za nos proizvođačke mase svojom reformskom debilnošću, a što je uvrštava među naj reakcionarne pokrete suvremenog  svijeta 
www.severinomajuks.com

Nema komentara:

Objavi komentar