srijeda, 28. studenoga 2018.

JEDAN RAZBOJNIK: JEDNA DRŽAVA, JEDNA NACIJA, JEDNA RELIGIJA I JEDNA IDEOLOGIJA

**************************************
SVE JE TO SALESOVO JEDNO!
**************************************

NEVJEROJATNI DETALJI SA SUĐENJA GODINE 'Imao je svoj zoološki vrt, tri privatna aviona, kuću na svakoj plaži...'

    AUTOR: 
    • Jutarnji.hr
  •  OBJAVLJENO: 
  • 28.11.2018. u 16:06


Facebook/Instagram/REUTERS

Chapo sin Ivan na društvenim mrežama pohvalio se luksuzom kojim je bio okružen njegov otac




- Meksički narko-bos Joaquin 'El Chapo' Guzman bio je toliko bogat da je imao svoj privatni zoološki vrt, kuću vrijednu 10 milijuna dolara na plaži u Acapulcu, jahte, a često je putovao i na tretmane pomlađivanje u Švicarsku, svjedočanstvo je Miguel Angel Martineza na suđenju zloglasnom El Chapu.
Martinez je njegov bivši suradnik u kartelu koji je na suđenju u utorak kazao kako su najveće bogatstvo zgrnuli tijekom kokainskog booma početkom 90-ih.
- Imao je kuću na svakoj plaži, kazao je nekadašnji Chapov prijatelj i bliski suradnik koji je u međuvremenu postao svjedok pokajnik za vladu.
- Također, imao je i rančeve u svakoj državi, a svojim zaposlenicima dijelio je skupocjene automobile, kazao je svjedok.
Martinez je na suđenju detaljno objasnio kako je Sinaloa kartel švercao kokain u SAD kroz tunele koji su se nalazili ispod meksičko-američke granice, u kamionima koji su imali skrivene pretince pa čak i u konzervama čili paprike.
Novac od prodaje droge brojao se u desetinama milijuna dolara - i to u gotovini. Većina tog novca završila bi u Tijuani, a onda bi Chapo tamo slao svoje privatne avione da prevezu novac.
- Novac smo skrivali po sigurnim kućama, a dolare smo u meksičkim bankama mijenjali u pezose. Naravno, podmitili bi djelatnike banaka tako da nije bilo nikakvih pitanja, kazao je Martinez.
Uz nabrojane nekretnine i pokretnine, Chapo je volio trošiti novac i na žene, piše Daily Mail.

Nema komentara:

Objavi komentar